cavatast 2016

Arriba el Cavatast 2016

20è aniversari – 7, 8 i 9 d’octubre de 2016

El Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia arriba enguany a la seva vintena edició, un punt de trobada anual per gaudir de la gastronomia i la degustació de caves en un sol espai. A més, aquest 20è aniversari arriba carregat de novetats que faran les delícies dels amants del cava.

Amb la presencia de gairebé una cinquantena de cellers i empreses tant de restauració com de pastisseria i xocolata, durant l’edició de l’any anterior es van servir més de 42.300 copes de cava i més de 22.000 plats per a degustar. Però els participants no només tenen el plaer de degustar, sinó que també poden adquirir els productes que més els agradin. Com a dada, destacar les més de 1.800 ampolles de cava que es van vendre a la botiga del Cavatast durant l’edició anterior.

Inauguració i novetats

La inauguració de la fira serà el divendres 7 d’octubre a la tarda i anirà a càrrec de la popular cuinera Ada Parellada. El lloc escollit és la Fassina, la qual oferirà algunes novetats no presents en edicions anteriors.

Pel que fa als tastos i maridatges de l’edició 2016, tindran lloc en una nova ubicació: l’interior del Celler de la Fassina (fins ara es realitzaven en una carpa exterior). No només s’aconsegueixen unes millors condicions i comoditat, sinó que també es guanya espai pels cellers que hi participen i pels visitants mateixos (es preveu que hi puguin assistir 50 participants a la vegada). Cal recordar que la fira rep, només en tres dies, milers de visitants.

Una altra novetat és la copa, que enguany serà de més qualitat i dissenyada per la prestigiosa marca Riedel. Es tracta del model Ouverture i, gràcies a ella, els participants podran gaudir de tastos més complets. I és que, com Riedel destaca, la copa Ouverture concentra els aromes i fa obtenir una textura perfecta del cava en el paladar del degustant.

El preu de venda de la copa serà de 5€ i es podrà adquirir juntament amb els tiquets del Cavatast a les taquilles corresponents. I per a tots aquells que no desitgin quedar-se amb la copa al final de la fira, podran retornar-la a les mateixes taquilles on l’han adquirit i els hi retornaran 2€.

El Cavatast a les xarxes socials

La organització també ha posat especial èmfasi en l’atenció al client, i és per aquest motiu que les xarxes socials actuaran de manera activa per a poder resoldre tots els dubtes que els seus visitants puguin tenir abans i durant el Cavatast 2016.

L’esdeveniment disposa tant de perfil a Facebook com d’un número de telèfon mòbil a través del qual els participants podran contactar fent ús de Whatsapp per tal d’aclarir qualsevol dubte i consulta d’una manera àgil i eficaç. El telèfon és el següent: 671 030 881

Quan i a quines hores?

  • Divendres, 7 d’octubre, de 19 a 22h
  • Dissabte, 8 d’octubre, d’11 a 23h
  • Diumenge, 9 d’octubre, d’11 a 21h

Tiquets i preus

  • Tast de cava (inclou 4 tiquets): 5€
  • Tast de gastronomia (també amb 4 tiquets): 6€
  • Activitat al Celler de la Fassina (1 tiquet): 10€

Un any més, no us la podeu perdre!
Més informació a la web oficial

Si te ha gustado... ¡Compártelo!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Publicado por

cavapack

Tienda Online de Cava y Vino del Penedés

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *