cavatast 2016

Arriba el Cavatast 2016

20è aniversari – 7, 8 i 9 d’octubre de 2016

El Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia arriba enguany a la seva vintena edició, un punt de trobada anual per gaudir de la gastronomia i la degustació de caves en un sol espai. A més, aquest 20è aniversari arriba carregat de novetats que faran les delícies dels amants del cava.

Amb la presencia de gairebé una cinquantena de cellers i empreses tant de restauració com de pastisseria i xocolata, durant l’edició de l’any anterior es van servir més de 42.300 copes de cava i més de 22.000 plats per a degustar. Però els participants no només tenen el plaer de degustar, sinó que també poden adquirir els productes que més els agradin. Com a dada, destacar les més de 1.800 ampolles de cava que es van vendre a la botiga del Cavatast durant l’edició anterior.

Inauguració i novetats

La inauguració de la fira serà el divendres 7 d’octubre a la tarda i anirà a càrrec de la popular cuinera Ada Parellada. El lloc escollit és la Fassina, la qual oferirà algunes novetats no presents en edicions anteriors.

Pel que fa als tastos i maridatges de l’edició 2016, tindran lloc en una nova ubicació: l’interior del Celler de la Fassina (fins ara es realitzaven en una carpa exterior). No només s’aconsegueixen unes millors condicions i comoditat, sinó que també es guanya espai pels cellers que hi participen i pels visitants mateixos (es preveu que hi puguin assistir 50 participants a la vegada). Cal recordar que la fira rep, només en tres dies, milers de visitants.

Una altra novetat és la copa, que enguany serà de més qualitat i dissenyada per la prestigiosa marca Riedel. Es tracta del model Ouverture i, gràcies a ella, els participants podran gaudir de tastos més complets. I és que, com Riedel destaca, la copa Ouverture concentra els aromes i fa obtenir una textura perfecta del cava en el paladar del degustant.

El preu de venda de la copa serà de 5€ i es podrà adquirir juntament amb els tiquets del Cavatast a les taquilles corresponents. I per a tots aquells que no desitgin quedar-se amb la copa al final de la fira, podran retornar-la a les mateixes taquilles on l’han adquirit i els hi retornaran 2€.

El Cavatast a les xarxes socials

La organització també ha posat especial èmfasi en l’atenció al client, i és per aquest motiu que les xarxes socials actuaran de manera activa per a poder resoldre tots els dubtes que els seus visitants puguin tenir abans i durant el Cavatast 2016.

L’esdeveniment disposa tant de perfil a Facebook com d’un número de telèfon mòbil a través del qual els participants podran contactar fent ús de Whatsapp per tal d’aclarir qualsevol dubte i consulta d’una manera àgil i eficaç. El telèfon és el següent: 671 030 881

Quan i a quines hores?

  • Divendres, 7 d’octubre, de 19 a 22h
  • Dissabte, 8 d’octubre, d’11 a 23h
  • Diumenge, 9 d’octubre, d’11 a 21h

Tiquets i preus

  • Tast de cava (inclou 4 tiquets): 5€
  • Tast de gastronomia (també amb 4 tiquets): 6€
  • Activitat al Celler de la Fassina (1 tiquet): 10€

Un any més, no us la podeu perdre!
Més informació a la web oficial

Si te ha gustado... ¡Compártelo!
Share on Facebook
Facebook
18Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Publicado por

cavapack

Tienda Online de Cava y Vino del Penedés

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *